Изворска во ЕКО амбалажа и поволностите од истата

September 14, 2016

Изворска е во нова еко амбалажа со 30% помалку користена пластика и подобро сочувана свежина поради усовршеното, Adidas Zx 700 Homme широко грло за лесно отворање/затворање кое нуди и посебен третман при полнење на водата. Adidas buty Капачето е помало за 50% со што е намален пластичниот отпад драстично.

Новата Изворска е со чист, Soldes Asics 2017 едноставен дизајн, AIR MAX 2016 а решението за ребреста амбалажа ја прави лесно рециклирачка за секој корисник.

А за водата Изворска, asics buty damskie полнета од најчистиот предел, nike air max 2017 femme rouge локалитетот Васов град – Кожуф планина, asics femme како и до сега гарантира Кожувчанка од Кавадарци,

Go top