Иновација со светски тренд за природната вода Изворска, дел од интервјуто со Митко Јанчев-генерален менаџер на Кожувчанка

September 14, 2016

„Кожувчанка“ е вода која извира во чиста еколошка средина на Кожув Планина. Како компанија дава свој придонес за заштита на околината во процесот на производство. Indiana Pacers Неодамна компанијата инвестирање во еколошко шише на водата „изворска“, а сега најавувате и нова инвестиција во делот на втиснување на датумот на производство и рокот на траење. Станува збор за инвестиции од светски тренд, Canotta Caratteristiche колку тие му значат на македонскиот потрошувач?

Како новитет во производството во поглед на заштита на околината и тенденцијата да бидеме општествено одговорна компанија, asics running имплементираме нов ласер со кој датумот за производство ќе се гравира на самата амбалажа, при што се исфрла мастилото како начин на обележување. Scarpe Nike Online Shop Outlet Овие иновации се согласуваме дека се светски тренд, но суштината, сепак, не е да се следи трендот, nike tn 2017 homme туку грижата за потрошувачите и околината, Duke Blue Devils Jerseys која потрошувачите знаат да ја препознаат, а тоа го покажаа и зголемените бројки на продажба на негазирана вода „изворска“. Air Jordan 11 Во најразлични пригоди при средбите, потрошувачите директно или индиректно ни покажуваат дека „изворска“ ја сметаат како поттик за еколошка свест и навистина го применуваат она еколошкото кое амбалажата на „изворска“ го носи со себе, nike air max chaussure pas cher а тоа е ребрестиот дизајн кој е лесен за рециклирање,

Go top