Добитници од наградната игра-Ова лето биди ЕКО-2017

September 4, 2017

Добитници на велосипед и велосипедска опрема се:

  • Јорданчо Станков;
  • Сузана Илиевска Арсовска;
  • Љупчо Мицевски;
  • Јованка Геговска;
  • Елена Ѓуковиќ;
  • Виолета Спирова;
  • Јове Тодоровски;
  • Надица Мушијан

 

Им честитаме на добитниците и им посакуваме многу извозени километри.

Од природата, за природата

-Изворска!

Go top