Добитници од наградната игра-Ова лето биди ЕКО

September 5, 2016

Добитници на велосипед и велосипедска опрема се:

1.Ристо Поповски ( добитник од Тинекс маркет )

2.Борјан Ѓуковиќ (добитник од Жито маркет )

3.Зоран Ѓошевски ( добитник од Рамстор маркет )

4.Славица Станоевска ( добитник од Гранап маркет )

5.Ирена Петрушевска ( добитник од Рептил маркет  )

6.Матеа Стојческа ( добитник од Зур маркет )

7.Максим Ефремов ( добитник од СП маркет )

Go top