За прв пат во Македонија, Изворска со ласерско означување!

October 6, 2016

Изворска веќе на Македонскиoт пазар е прифатена како природна, ADIDAS ZX 750 изворска вода во

Еко амбалажа. Asics Сега, onitsuka tiger mexico истата се надополнува со ласер одбележување кое комплетно го заменува мастилото кое како такво е потешко за разградување при рециклирање на пластиката.

Првично овој начин на одбележување ќе биде наменет за Изворска, asics gel lyte iii noir femme а потоа истиот ќе се имплементира и на амбалажата на природната, Air Jordan 31 Homme минерална вода Кожувчанка.

За прв пат во Македонија, Cam Robinson College Jersey Изворска е таа која има ласерско означување!

Од природата за природата,

Go top