Uncategorized @mk

Articles from this Category

Добитници од наградната игра-Ова лето биди еко-2018

Добитници на велосипед и велосипедска опрема се: Маре Богева Мицовска Јован Тодоровски Даниела Ацковска Среќко Новаковски Александар Мирковски Ивана Јовановска Кирчо Кондев Николче Шеќеровски     Им честитаме на добитниците и им посакуваме многу извозени километри.    

Go top