Izvorska

Author archive

Водата е извор на животот

Водата е извор на животот. Womens Air Jordan 3 Човечкиот организам не може да функционира без вода. Adidas Zx Flux Homme Bleu Човекот може да живее без храна и неколку дена, но без вода ниту еден ден. Водата е составен дел на телото и претставува 70% од вкупната телесна тежина. GS Air Jordan 11 Секој […]

Моќното дејство на Изворска врз нашето здравје

• За здрава и убава кожа • За исфрлање на отровите од телото • За намалување на ризикот од срцев удар • За повеќе енергија и поголема активност • За намалување на ризикот од болести и инфекции • За регулирање на телесната температура • За побрзо согорување на мастите и изградба на повеќе мускули • […]

Изворска во нова еко амбалажа и поволностите од истата

Изворска е во нова еко амбалажа со 30% помалку користена пластика и подобро сочувана свежина поради усовршеното, kanken fjallraven широко грло за лесно отворање/затворање кое нуди и посебен третман при полнење на водата. asics gel lyte 3 uomo Капачето е помало за 50% со што е намален пластичниот отпад драстично. Новата Изворска е со чист, […]

Компанијата Кожувчанка донираше 15.000 литри вода Изворска

Кожувчанка се вклучи во хуманитарната акција за помош на Тетовскиот регион. После обилните врнежи од дожд и поплави во Тетово и регионот , и нанесените материјални и не натеријални штети на голем број од населението, Кожувчана како компанија која што секогаш ја покажува својата хумана страна и општествена одговорност и овој пат донираше 15.000 литри […]

Обединети за утрешнината!

Кожувчанка даде неизмерната поддршка за проектот „Обединети за утрешнината“! Самиот проект беше наменет да ги едуцира најмалите за поволностите кои ги има Изворска која е во ЕКО амбалажа со која драстично се намалува пластичниот отпад и нејзиниот ребрест дизајн ја прави Изворска лесно рециклирачка за секој корисник! За време на презентацијата имавме мала работилница во […]

Неколку факти за водата кои не сте ги знаеле

Животот на ниту еден организам не би можел да се замисли без водата. Таа е движечка сила на се што постои во природата. Во таа чест ви презентираме неколку факти за водата, за некои од нив можеби сте слушнале, за некои пак сигурно ќе бидете изненадени.   Водата ја подобрува менталната функција Човековото мозочно ткиво […]

Уживајте во празниците со Изворска и празничната понуда!

Кожувчанка и Синалко Ви посакуваат среќни празнични цени, Пакет Кожувчанка 6×1,5 L 99 денари Пакет Изворска 6×1,5 L 90 денари Пакет Sinalco Fresco 4×1,5 L 145 денари Sinetta 1,5 L 40 денари Sinalco Cola и Orange 2L за цена од 1,5L и пакет за цена од 152 денари 4x2L.

Go top