Izvorska

Author archive

Добитници од наградната игра-Ова лето биди еко-2018

Добитници на велосипед и велосипедска опрема се: Маре Богева Мицовска Јован Тодоровски Даниела Ацковска Среќко Новаковски Александар Мирковски Ивана Јовановска Кирчо Кондев Николче Шеќеровски     Им честитаме на добитниците и им посакуваме многу извозени километри.    

ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНА ИГРА “ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО“ 2018

Согласно член 126 од Законот за игрите на среќа и за забавните игри (Службен весник на РМ број 24/2011), Друштвото за производство, трговија и услуги КОЖУВЧАНКА ДОО увоз извоз Кавадарци, со седиште на ул.Шишка бр.37 Кавадарци, со ЕДБ МК 4011995103008 и ЕМБС 5017556, застапувано од Управителот Јанинка Чупаркоска, на ден 26.06.2018 година, ги донесе следниве: […]

Добитници од наградната игра-Ова лето биди ЕКО-2017

Добитници на велосипед и велосипедска опрема се: Јорданчо Станков; Сузана Илиевска Арсовска; Љупчо Мицевски; Јованка Геговска; Елена Ѓуковиќ; Виолета Спирова; Јове Тодоровски; Надица Мушијан   Им честитаме на добитниците и им посакуваме многу извозени километри. Од природата, за природата -Изворска!

ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНА ИГРА “ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО“ 2017

Согласно член 126 од Законот за игрите на среќа и за забавните игри (Службен весник на РМ број 24/2011), Друштвото за производство, трговија и услуги КОЖУВЧАНКА ДОО увоз извоз Кавадарци, со седиште на ул.Шишка бр.37 Кавадарци, со ЕДБ МК 4011995103008 и ЕМБС 5017556, застапувано од Управителот Митко Јанчев, на ден 15.06.2017 година, ги донесе следниве: […]

Изворска во стаклена амбалажа од 0,33L

За прв пат во Македонија, Изворска со ласерско означување!

Изворска веќе на Македонскиoт пазар е прифатена како природна, ADIDAS ZX 750 изворска вода во Еко амбалажа. Asics Сега, onitsuka tiger mexico истата се надополнува со ласер одбележување кое комплетно го заменува мастилото кое како такво е потешко за разградување при рециклирање на пластиката. Првично овој начин на одбележување ќе биде наменет за Изворска, asics […]

ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНА ИГРА “ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО“

Согласно член 126 од Законот за игрите на среќа и за забавните игри (Службен весник на РМ број 24/2011), Друштвото за производство, трговија и услуги КОЖУВЧАНКА ДОО увоз извоз Кавадарци, со седиште на ул.Шишка бр.37 Кавадарци, со ЕДБ МК 4011995103008 и ЕМБС 5017556, застапувано од Управителот Митко Јанчев, на ден 30.05.2016 година, ги донесе следниве: […]

Изворска во ЕКО амбалажа и поволностите од истата

Изворска е во нова еко амбалажа со 30% помалку користена пластика и подобро сочувана свежина поради усовршеното, Adidas Zx 700 Homme широко грло за лесно отворање/затворање кое нуди и посебен третман при полнење на водата. Adidas buty Капачето е помало за 50% со што е намален пластичниот отпад драстично. Новата Изворска е со чист, Soldes […]

Иновација со светски тренд за природната вода Изворска, дел од интервјуто со Митко Јанчев-генерален менаџер на Кожувчанка

„Кожувчанка“ е вода која извира во чиста еколошка средина на Кожув Планина. Како компанија дава свој придонес за заштита на околината во процесот на производство. Indiana Pacers Неодамна компанијата инвестирање во еколошко шише на водата „изворска“, а сега најавувате и нова инвестиција во делот на втиснување на датумот на производство и рокот на траење. Станува […]

Добитници од наградната игра-Ова лето биди ЕКО

Добитници на велосипед и велосипедска опрема се: 1.Ристо Поповски ( добитник од Тинекс маркет ) 2.Борјан Ѓуковиќ (добитник од Жито маркет ) 3.Зоран Ѓошевски ( добитник од Рамстор маркет ) 4.Славица Станоевска ( добитник од Гранап маркет ) 5.Ирена Петрушевска ( добитник од Рептил маркет  ) 6.Матеа Стојческа ( добитник од Зур маркет ) 7.Максим […]

Go top